O MENI       

Aleksandar je otac jedne divne ćerkice. Radi 2 posla i trenira boks/kikboks više puta nedeljno tako da jako dobro zna kako teška borba sa zdravim načinom života i životnim obavezama može biti. Kao ketogeni stručnjak, Aleksandar je posvećen pomaganju zauzetim ženama i devojkama da budu site, srećnije i postanu najzdravija verzija sebe. Pomaže da postanete efikasni sagorevači masti, suzbijete zavisnost od šećera, dobijete konstantnu energiju iz masti i uklonite moždanu maglu.

 

         moja životna misija

Dugo sam lutao i tražio, pokušavao disciplinovano da sledim uputstva i sugestije. Iz poraza sam učio i bio sve čvršće uveren u presudni značaj pravilne ishrane. Korak po korak približavao sam se rešenju.

U toj eksperimentalnoj fazi prošao sam kroz „low carb“ i „keto“ ishranu, pa konačno stigao do idealne težine. Naravno, našao sam način da očuvam stečeno, zadržim mišićnu masu, redovno vežbam jer me to ispunjava radošću i budem sasvim zdrav. Uživam u radostima života!

Moj put po trnju do cilja koji sam postigao inspirisao me je i motivisao da pokrenem sajt putem kojeg nameravam da onima koji se susreću sa sličnim nedoumicama, poteškoćama i lutanjima pomognem sopstvenim iskustvima, rešenjima, sugestijama…

Jer, verujte

              život je lep i treba ga živeti SJAJNO!