Affiliate Partner Program

Ovo je odeljak sajta za affiliate partnere. Ukoliko ste registrovani partner, PRIJAVITE SE da biste pristupili svojoj kontrolnoj tabli.

Ako niste partner, ali želite da to postanete, zamolićemo vas da se REGISTRUJETE 

 

Šta je ketosrbija affiliate program? 

Zaradite novac a da zapravo ništa ne morate prodati! Ne treba vam čak ni web sajt! Zaraditi novac je tako lako pomoću programa Keto Affiliates. Programe i proizvode sajta ketosrbija.rs možete promovisati objavljivanjem posebnog affiliate koda URL-a / banera / teksta na drugim web lokacijama, forumima, društvenim medijima itd., kako biste dobili proviziju od 15% za bilo koju prodaju koju uspešno uputite. Kolacici traju 60 dana tako da kupac može i posle 60 dana kupiti neki od proizvoda, vama će opet stići provizija. Samo se potreno da se registrujte na ketosrbija.rs, kako biste krenuli da zarađujete.


Kako ketosrbija affiliate program radi?

Kada se pridružite partnerskom programu, dobićete posebno kodirani link koje ćete postavljati gde god želite u cilju promocije sajta. Kada korisnik klikne na jednu od vaših veza, biće preusmeren na našu web stranicu i njihove aktivnosti će pratiti affiliate program. Jednom kada ovaj korisnik izvrši kupovinu, Vi zarađujete proviziju od 15% za svaku narudžbinu koju ste preporučili!

Uplate se vrše svakog 25. u mesecu preko računa, a minimum za isplatu je 20e u dinarskoj protivvrednosti.


Kako mogu da generišem referalne veze ili banere?

Prijavite se na ketosrbija.rs partnersku platformu, U odeljku za kodove ćete naći vaš lični referalni kod. Taj kod možete da kopirate i lepite na vašim promotivnim kanalima, web lokacijama, forumima, instagram/ facebook / tvitter nalozima itd.


Gde ne bi trebalo da promovišem svoj affiliate link?

Svoj promotivni link možete promovisati putem mnogih kanala, osim ispod:

Google Advords

Bing Ads

Yandek oglasi

Facebook Ads

Yahoo oglasi

Pre promocije na platformama iznad morate da zatražite našu dozvolu  kako biste izbegli sukob interesa između naših i vaših oglasa. Ako utvrdimo da koristite ove kanale bez naše dozvole, vaš pridruženi račun će biti izbrisan i neće biti plaćena provizija.


Statistika i izveštaji u realnom vremenu!

Prijavite se bilo kada da biste proverili svoj učinak podacima o prodaji, ostvarenom prometu i stanju provizije. Pošaljite nam e-mail u bilo kom trenutku ukoliko vam je potrebna podrška, brzo ćemo vam odgovoriti.

 

NAŠ PROGRAM
Affiliate ProgramProvizija/Vaša zarada15% od svake kupovine preporučene vašim affilate kodom-linkom
Uslovi isplate€20.00 – Minimalni balans za isplatu
Kolačići60 dana trajanja linka i prava na proviziju