Sastojci:
- 2 kašike bademovog brašna ili brašna od lešnika
- 1 kašičica kokosovog brašna
- 2 kašičice Eritritola ili drugog zaslađivača po želji
- 1 kašika maslaca
- Ekstrakt vanile po ukusu
- Prstohvat soli
- Kašika keto dozvoljene čokolade
Postupak:
- Sve sastojke pomešati zajedno i mešati kašikom dok se lepo ne sjedine.
- Podeliti na kolač ili dva i sjedinjenu masu pustiti da odstoji 5 do 10 minuta u frizideru kako se kasnije kolačić ne bi raspao prilikom pečenja.
- U RERNI – Pecite na 200° u rerni 6 minuta ili dok kolačić ne dobije braon boju po obodu. Ostavite da se ohladi sa strane pa pojesti hladan.
- U MIKROTALASNOJ – Stavite kolačić na pek papir pa u mikrotalasnoj pecite 45 sekundi na max. Ostavite da se ohladi sa strane pa pojesti hladan.
- Uživajte