Sastojci:

  • 2 kašike bademovog brašna ili brašna od lešnika
  • 1 kašičica kokosovog brašna
  • 2 kašičice Eritritola ili drugog zaslađivača po želji
  • 1 kašika maslaca
  • Ekstrakt vanile po ukusu
  • Prstohvat soli
  • Kašika keto dozvoljene čokolade

 

Postupak:

  1. Sve sastojke pomešati zajedno i mešati kašikom dok se lepo ne sjedine.
  2. Podeliti na kolač ili dva i sjedinjenu masu pustiti da odstoji 5 do 10 minuta u frizideru kako se kasnije kolačić ne bi raspao prilikom pečenja.
  3. U RERNI – Pecite na 200° u rerni 6 minuta ili dok kolačić ne dobije braon boju po obodu. Ostavite da se ohladi sa strane pa pojesti hladan.
  4. U MIKROTALASNOJ – Stavite kolačić na pek papir pa u mikrotalasnoj pecite 45 sekundi na max. Ostavite da se ohladi sa strane pa pojesti hladan.
  5. Uživajte