1 na 1 KONSULTACIJE

Ovo je šezdesetominutna Keto trening sesija putem video četa, telefonskog poziva ili ličnog sastanka. Kupovinom usluge dobijate 60 minuta trajnih konsultacija, bez roka važenja, koje ćete iskoristiti u razgovoru sa Aleksandrom i sa kojim ćete pre konsultacija dogovoriti vreme razgovora i način na koji želite obaviti poziv.

Ovakve 1-na-1 konsultacije vam daju odličan start educirajući vas o izboru hrane, alatima potrebnim za početak keto ishrane, predloženim promenama i prilagođenim makrosima za početak vašeg ketogenog putovanja. Naučićete kako ketoza utiče na telo, šta možete očekivati od nje, dobićete savete i trikove, te kako meriti vaš uspeh.

Sesija 1-na-1 je odlična za početak i poslužiće vam kao motivacija za dalji napredak i vetar u leđa koji će osnažiti vaše Keto putovanje.

Cena: 50eura

Konsultacije 1-na-1 takođe možete iskoristiti kako biste pratili svoj napredak, postavili pitanja o sledećim koracima ili jednostavno potražili savet.

* Uz 1-na-1 dobijate gratis mailom:

 

  • KETOstart program sa detaljnim planom ishrane za 7 dana i siguran ulazak u ketozu
  • Individualnu kalkulaciju makronutrijenata (proteina, masti i ugljenih hidrata) i potreban dnevni unos kalorija dok ste na keto režimu.

6 + 9 =

Kupovinom ove usluge potvrđujete da ja nisam lekar i ne preuzimam nikakvu odgovornost za vaše zdravlje. Takođe potvrđujete da ste odgovorni za bilo kakve rezultate i / ili posledice vašeg učešća u ovom programu, i da oslobađate KETOSRBIJA.RS, Aleksandra Ranđelovića svih obaveza. Na kraju, kupovinom ove usluge potvrđujete da ste ili razgovarali sa svojim lekarom i dobili odobrenje ili ste se, u svom zdravom umu, odlučili da koristite ketogenu ishranu. Da li ste spremni za početak? Idemo!